Review tipi la Butte


kamperen en onthaasten

21 mei 2018

We – een gezin met kinderen- hadden drie wensen voor meivakantie; naar frankrijk, kamperen en onthaasten. Onze vakantie in de tipi op les Merulies heeft nog meer aan voldaan dan wij hoopten. De stoere tipi is handgemaakt met bomen uit de omgeving, zeer sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien; zalige bedden, een goed koffie-apparaat en fornuis met een oven. Daaromheen een ruim terrein met prachtig uitzicht, een visvijvertje, een boomhut, een trampoline, een picknicktafel, en een ruim terras met lounge-banken. Daar tussendoor: 2 lieve honden een kat die af en toe een kijkje komt nemen en scharrelende kipjes . En dan moet ik natuurlijk niet het zalige zwembad en de supergastvrije eigenaren vergeten.
Onze kinderen gingen op deze plek helemaal ‘ back to nature’ op deze plek en wij als ouders hebben – zoals wij zo graag wilden- heerlijk kunnen lezen en ontspannen. Af en toe een koelere dag maakte dat we even een trui aan moesten, maar ja, daar kampeer je natuurlijk voor. En in de omgeving is zoveel te doen.
Onze jongste zoon noemde ons ‘ de meest luxe indianen die er bestaan ‘ en wij komen zeker nog eens logeren in deze tipi in dit kleine paradijsje op aarde.
Renske Hoogervorst

renske hoogervorst

Ontspannen en tot in de puntjes verzorgd!

12 november 2017

Voor ons was het een paradijs op aarde. Een schitterende plek in de natuur en toch op prima afstand van leuke dorpjes. De tipi is van alle gemakken voorzien en geeft je toch het gevoel dat je buiten slaapt. De kinderen gingen lekker hun gang met de honden, het speelgoed overval en het heerlijke zwembad met mooi uitzicht. Caroline en Niels zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en hebben een ontspannen sfeer gecreëerd. Maak ook zeker gebruik van de table d’hôtes. Heerlijk! Wij komen snel terug!

Michiel, Sarah, Quinten en Julia

Genoten!

28 september 2017

Wij hebben echt genoten van onze vakantie in jullie mooie Tipi op jullie fijne plek in de Dordogne! Bedankt voor alles en wie weet tot de volgende keer. Floris, Louise, Nicole en Dries

Dries